Link :: 01.09.2007 :: 23:50
Herbata czarna mysli rozjasnia, a list Twoj sam sie czyta, ze mozna go spiewac, za oknem mrucza bluesa topole z Krupniczej i jeszcze strazak wszedl na solo, ten z Mariackiej wiezy, jego trabka jak ksiezyc biegnie nad topola, nigdzie sie jej nie spieszy.
Dzwieczaca niewdziecznosc.
Jakbym juz bardzo dlugo nie spala.
Albo wcale sie nie obudzila.
Komentuj(0)
Link :: 02.09.2007 :: 13:53
Slucham piosenek z dziecinstwa. Sa miekkie i cieple. Glaszcza rozdygotana glowe. Koja rozdygotane serce. Zwijam sie w klebek na lozku i nie musze sie martwic ani myslec, jestem zatroszczona.
Komentuj(0)
Link :: 08.09.2007 :: 20:54
Kazdy najwiekszy problem zajmuje w glowie tyle samo miejsca i rodzi tyle samo strachow, tylko skale sie roznia.
Walczac ze swoja fizycznoscia odkrywam, jak malo moge i daje sie opetac niemocy, skoro i tak nic ode mnie niezalezy.
Jutro wyjezdzam. Za siedem godzin. Ze starcia totalnej radosci z totalna rozpacza wyszlo niedowierzanie. Ale ze to naprawde? Powinnam sie spakowac moze? Halo?
Wszystko mnie irytuje.
Komentuj(0)
Link :: 26.09.2007 :: 14:03
Niby nas tu wszystkich pelno, niby blisko i czule.
A jednak czasem sama jestem z moimi strachami, sny zle mnie gonia i lapia za wlosy, krzycze ale nikt nie slyszy, bo drzwi do pokoju zamkniete szczelnie.
Chcialabym poobserwowac z daleka.
Komentuj(0)
|
2024 wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad
|