Link :: 01.09.2006 :: 19:09
May you receive what you had lost.
What had I lost? W sumie sporo. He hee khe. Jak mi sie zwroci wesolo bedzie. Niekoniecznie milo, ale wesolo na pewno.
Mam ochote na Waglewskiego. I katar (mam, nie mam ochote na).
Chcialabym juz skonczyc studia : )
Komentuj(0)
Link :: 01.09.2006 :: 20:29
Aj aj! Wszystko mnie boli! Aj, musze wyjsc z domu natychmiast!!
I nie mam z kim. Do cholery naprawde nie mam z kim! Znajomi albo wyjechali albo chorzy albo za daleko. Straszliwa dupa ogarnia mnie.
Komentuj(0)
Link :: 04.09.2006 :: 12:09
Swiat mi sie troche pokruszyl. I teraz kiedy probuje go poskladac na nowo okazuje sie ze brak niektorych kawalkow. Ha!.. pogubic swiat. Zeby tylko siebie udalo sie znalezc. Dzis na przyklad znalazlam pare zawieruszonych wspomnien, zapomnianych zapachow i odglosow, zakurzonych, wcisnietych miedzy szybciej! a uwazaj!. I niezle mi z tym, calkiem niezle.
PS. Majspejs radzi: May unconditional love be within you. Niech-ech bedzie.
Komentuj(0)
Link :: 07.09.2006 :: 23:26
Ukradli mi telefon (oni - ci źli). Udalo mi sie lzy ronic na zamowienie. Choc wlasciwie rowniez z potrzeby serca. Musialam plakac zeby w wyscigu uczuc wzbierajacych po tej wiadomosci w moich rodzicach wygralo wspolczucie. A nie wkurwienie. Udalo sie.
Cale dnie spedzam na zalatwianiu waznych spraw. Zakupy i reklamowanie zakupionych rzeczy. Tak ze nie starcza czasu na ludzi.
Chcialabym zeby przyszla wiosna. I chcialabym windsurfing.
Ha! I windsurfera! : )
Motto na dzis: May innocence find wisdom! Że niby co??
Komentuj(0)
Link :: 08.09.2006 :: 14:07
Sprawdzilam sobie defkloka.
Dzien mojej smierci to:
Monday, January 24, 2067
Spoko. Jeszcze duuzo czasu mi zostalo.
Komentuj(1)
Link :: 26.09.2006 :: 12:13
May you find your true center. Moze lepiej nie.
Wrocilam. Wstrzasnieta i zmieszana. Mieszane uczucia. Wstrząsające.
Jakos tak
az slow mi brak.
Damn.
Niech to glupie dzis sie wreszcie skonczy.
Komentuj(1)
|
2024 wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad
|