Link :: 08.09.2005 :: 18:50 Boli mnie choroba. Dostala sie pod skore i wplatala we wlosy. Usiadla na rzesach zeskrobujac zrenice z galek ocznych. Zaczelo sie. Uczulenie na obowiazki. Sam ich zapach doprowadza mnie do ciezkiego zapalenia opon mozgowych. Potrzebuje lekarstwa.
Dzis tlucze mi sie po glowie nie moge znalezc ani jednego slowa komentarza opisu cytatu. Blade Dzis buja sie w hamaku. >Puff< - znika. Komentuj(3)
Link :: 19.09.2005 :: 18:00
Patrick mi odpisal. Kocham go. Calkiem bezinteresownie. Razem z jego lysinka, 1.70m wzrostu, okraglym brzuszkiem, wylupiastymi oczkami, glupimi zartami i zona. Jest calkowicie niesamowicie idealny. Chce z nim plynac na a few days in the Caribbean. Bardzo bardzo bardzo bardzo. Zrob cos [tak, TY!]. Prosze! Musi sie udac.
Chce byc jazzy. Stajli. Si. Chce byc celebrity z okladki z wielkim biustem, bogatym wnetrzem i rownie bogatym mezem, sztucznym nosem i wakacjami 12 miesiecy w roku. Na jakie studia trzeba isc zeby miec taka prace??
Komentuj(2)
Link :: 21.09.2005 :: 20:47
Mam czerwone paznokcie. Czerwone jak wino i jak okładka książki Dzieje Kultury Narodu Japońskiego. Czerwone jak krew.
Mysle ze moglabym zabic bez wiekszych wyrzutow. Sa osoby, dla ktorych lepiej by bylo gdyby sie nigdy nie urodzily. A i spoleczenstwo wiele by zyskalo nigdy ich nie poznajac. Moze jestem rownie glupia jak Raskolnikow. Zabilabym pewna swojej bezkarnosci i czystego dobra plynacego z odebrania komus zycia. Pewna roznica lezy w tym, ze ja nigdy nie poniose kary. Bo nigdy nie sprobuje. Bo jestem zbyt leniwa. Bo nie chce mi sie zyc, a co dopiero zabijac.
Perfecki. Stach Stanislaw Perfecki. I Ada Cytryna. Ktos jeszcze czyta Andruchowycza..? Mieszkancy Portugalii nie maja glosu.
Komentuj(0)
Link :: 28.09.2005 :: 21:20
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, na ile kierunków można zdawać...?
[..sinologia]
Komentuj(2)
|
2024 wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad
|